MINA PRISER

Ambitionen är att hålla nere priserna så mycket som möjligt samt kunna erbjuda kvalitativa jobb för en ömsesidigt god affär. Att prissätta reparationer kan i många fall vara ganska enkelt i andra fall en ganska lurig sysselsättning. Det skiljer väldigt mycket på skick och underhåll på de cyklar jag jobbar med, men här på FORMLIGAN så är fokus ständigt på att få till det bästa.
Priserna för 2024 är nu justerade, men jag fortsätter att hålla ned priset på punkteringar så gott det går . (Punktering är höjt med 25:- på fem år!)
Att till exempel byta en kedja på en cykel kan betraktas som ganska enkel och snabb åtgärd i normala fall , men blir genast mycket krångligare med ett inkapslat kedjeskydd som är gammalt. Med detta i åtanke så blir det omöjligt att sätta ett fast pris på alla reparationer. Jag arbetar enligt ett cirkasystem d.v.s. hur lång tid det tar att utföra jobbet till belåtenhet för kund som då baseras på mina erfarenheter inom yrket. Vissa reparationer/byten har jag dock fasta priser på så som: